среда, 6. новембар 2013.

Crna Ovca i 100%va



Pre izvesnog vremena, dobili smo ponudu od dobrih ljudi sa portala Black Sheep da sa njima napravimo jedan grupni intervju. Od juče, naša razmišljanja možete pročitati na stranicama ovog mladog, ali zanimljivog sajta, evo, upravo ovde. Dok ste tamo, ne zaboravite da ostavite koju reč ispod našeg teksta, ali pregledajte i ostale: naći ćete interesantne radove na mnoštvo različitih tema. (Podajte im šećera i na Fejsbuk stranici.) Jedno veliko hvala Đurđici Zec, koja nam je pružila priliku da se prikažemo široj publici; nadamo se da saradnja između dva sajta ovim neće i prestati.


Zbog ovih naših sedam ili osam tekstova koliko izbacimo u toku meseca, sa raznih strana su počeli pristizati komentari da smo postali vrednice i uhvatili ritam. To jeste tačno, ali je, isto tako, i zanemarljivo u odnosu na količinu, kakvoću i raznovrsnost tekstova koji tek čekaju naše i vaše omiljeno sajber-pribežište. Neću kvariti iznenađenje, te ću samo napomenuti da nas čeka jedan baš-baš veliki projekat, biće tu novih oblasti, gomila friških lica i mišljenja, i, naravno, još mnogo druženja sa vama, četom malom, ali odabranom.

Uzgred, nismo ljubitelji jubileja (jubitelji?), ali – ovo je naš stoti post. Ako ne pre, čujemo se opet – na hiljaditom.

2 коментара:

  1. Lep intervju :)
    (Jedino se ne bih slozila da nemate fanove ;) )

    Davno sam htela da podrzim to sto ne ocenjujete filmove brojcano, ja to takodje nikad ne radim jer mi je besmisleno (tu mislim i na druge vidove umetnosti, ne samo film). Drugo je kada se za nesto kaze "cista petica", to je vise od ocene.

    Zelim vam jos makar 1024 dobre recke ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na lepim rečima, mnogo nam znači podrška.

      Nadam se da ćemo ih imati i više od 1024, kao i da ćeš većinu i ti ispratiti i dati svoje mišljenje. (To uvek bude svojevrsni dodatak tekstu - i na tome smo ti zahvalni. :))

      Kao što rekoh, fanova ima - malo ih je, još uvek, ali su pravi. :)

      Избриши